Lidmaatschap

WIJ BIEDEN U MEERDERE MOGELIJKHEDE OM LID TE WORDRN
C-LICENTIE
W- LICENTIE
TWEEDE LID
C-LICENTIE € 80
inclusief €11,25  Bondsbijdrage
W-Licentie €100
inclusief €31 Bondsbijdrage
€ 65
Per Jaar

C-Licentie houders: Leden met een c-licentie zijn over het algemeen spelers die het petanque ofwel jeu de boules over het algemeen spelen als recreant. Zij zijn volwaardige leden van onze vereniging en hebben recht  om aan alle activiteiten (clubtoernooien promotie toernooien) etc.deel te nemen. Tevens zijn zij gerechtigd deel te nemen op ons eigen Lingewaard toernooi.


W-Licentie houders:

W-licentiehouders leggen de lat een trapje hoger, zij spelen met een partner clubtoernooien bij eigen en andere verengingen. Oa. In de Nationale Petanque Competitie (NPC) en Regionale zomercompetitie (RZC),


Tweede Lidmaatschap: Bij JBC Lingewaard is ook een tweede lidmaatschap mogelijk. Bent u lid van een andere NJBB vereniging, Dan kunt u zich als 2e lid aanmelden mits in het bezit van een geldige licentie. De 2e lidmaatschapsleden hebben geen stemrecht in de Algemene Leden Vergadering.


Onze vereniging is aangesloten bij de Nederlandse Jeu de Boules Bond (NJBB). Wij beschikken over een overdekte en verwarmde hal met 8 banen en een buitenveld met 22 banen, een gezellige kantine en een beschut zonneterras.

 Locatieadres

Kampstuk 23, 6852 AC Huissen 06-23 53 35 23
Ons boulodrome bevindt zich op het terrein van de voormalige Gemeentewerf te Huissen.
(Zijstraat van de Bredestraat ter hoogte van Julianastraat)

baan

JBCL LOGO copy