Uitslagen

22 maart 2023- Lingewaardtoernooi

Woensdag 22 maart was het alweer de  laatste keer dat het Lingewaardtoernooi binnen gespeeld werd.
 
De winnaars zijn:
1e prijs: Henk van der Kemp en Xai Chu Lor  
2e  prijs: Jacqueline van der Wee en Henk Vos
3e  prijs: Ben en Ria van de Pavert

Vanaf april wordt er weer buiten gespeeld. En we hopen natuurlijk op een mooie lente en zomer. Zodat we op ons fijne terras kunnen kijken naar en genieten van het boulen.
 
Er kunnen buiten meer teams meedoen dan binnen, want buiten hebben we de beschikking over 19 banen. We hopen dan ook veel boulers te mogen verwelkomen.
 
26 april is het eerste Lingewaard -buitentoernooi. Dit vindt iedere maand plaats, tot en met september. 
 

22 februari 2023 – Lingewaardtoernooi

Vandaag 22 februari een gezellig toernooi gehad in de hal met 22 teams. De sfeer was goed en allemaal mensen die er zin in hadden. Wat wil je nog meer….

De winnaars zijn:
1ste prijs: Petra Bouman, Han Soons
2de  prijs: Henk van de Kemp , Xai Chu Lor
3de  prijs: Gert van Alst, Wim Polman

Volgende maand 22 maart is reeds volgeboekt door de grote belangstelling voor het Lingewaardtoernooi. Maar vanaf april gaan we weer naar buiten en is er ruimte voor heel veel teams!
Je kunt je al inschrijven hiervoor, april,  mei, juni en juli staan al op on tip. Graag tot ziens!

2022 – Een zomers voorjaarstoernooi
Op zondag 15 mei was ons eerste speciale evenement in 2022. Maar liefst 38 spelers genoten om 11.00 uur eerst van een kopje koffie of thee en gingen daarna aan de slag met de boules. Er moesten drie wedstrijden worden gespeeld, doublette mêlée. Dat betekent dat elke speler telkens, door loting, een andere medespeler kreeg toegewezen. Dit was het Voorjaarstoernooi maar het mocht met 25 graden Celsius eigenlijk ook wel Zomertoernooi heten. Gelukkig was er ruime gelegenheid om tussen de wedstrijden door even op adem te komen met een hapje en een drankje. Daarom duurde het tot 16.00 uur voor dat de beide spelleiders het verlossende woord spraken: de einduitslag. Toernooiwinnaar werd –na loting- Toep Visser. Hij had net als Gerie Startman drie gewonnen partijen en +36 punten. Op de derde plaats eindigde Jan Wijnnobel (3+27). Vierde werd Wim Polman (3+24). Ben Peters legde beslag op de vijfde plaats (3+18) en Ben van de Pavert tenslotte werd zesde (3+16). En ook wie niet in de prijzen viel had toch een hele fijne, zonovergoten dag gehad.

Triplette wintercompetitie 2021 -2022

Einduitslag triplette wintercompetitie 2021 -2022