Uitslagen

 
Sextettoernooi

Zaterdag 16 september was het dan eindelijk zover. Na het niet door kunnen gaan op 5 augustus, ging vandaag het Sextettoernooi voor het eerst van start. Op het laatste nippertje ging het bijna mis, omdat een heel team zich had afgemeld.  Gelukkig zijn er nog zes leden van onze club gevonden, die een zesde team konden vormen voor Jbc Lingewaard.
 
Er deden uiteindelijk zes teams van onze club mee en een team uit Doetinchem en uit Zeddam. Iedereen was al vroeg aanwezig want het was om 8.30 uur melden en om 9 .00 uur spelen. De mensen van de bar en organisatie zijn helemaal vroeg opgestaan. Zij waren er al rond 7.00 uur om alles voor te bereiden. 
 
Het toernooi
Nadat alle teams ingeschreven waren en de teamcaptains een toelichting kregen, werd het toernooi geopend. Per ronde was een team opgedeeld: een speler speelt individueel(tête à tête); twee spelers spelen een doublet en drie spelers een triplet. Elke ronde werd er onderling gewisseld, zodat iedereen een keer een tête à tête speelde en met diverse medespelers doublette of triplette.  De drie uitslagen van deze drie partijen bepaalden samen het resultaat per ronde. 
 
Er werden zes wedstrijdrondes gespeeld. Na 45 minuten volgde het signaal om te stoppen.  Was de stand gelijk, dan werd er nog een extra mêne gespeeld.
 
Prijsuitreiking

Als verrassing reikte de burgemeester van Lingewaard Nelly Kalfs, de prijzen uit.
 
1e prijs, Goud:  team Ben Peters van onze club
2e prijs Zilver : team Sjors Schulte uit Doetinchem 
3e prijs Brons:  team Gert van Alst van onze club 

Bekijk hier alle uitslagen.

Omdat we hopen dit toernooi jaarlijks te herhalen, kreeg het winnende team een mooie wisselbeker.
Verder kregen de eerste, tweede en derde prijswinnaars een envelop met inhoud en een medaille voor elk teamlid.
 
 
Alles was vandaag weer goed verzorgd en perfect verlopen, met onze hartelijke dank voor de inzet van alle vrijwilligers. Zonder hen hadden we deze fantastische dag niet kunnen organiseren.  We hopen dit  toernooi volgend jaar te herhalen in augustus. 

 
 
 
Bospadentoernooi

Op 2 september organiseerde PC MONTFERLAND uit Zeddam het Bospadentoernooi op Camping Brockhuijzen in Stokkum. Midden in het bos op de paden spelen met boules die onvoorspelbaar alle kanten uitrolden, leidde tot grote hilariteit bij de spelers.
 
Er deden 44 teams mee. Lingewaard speelde mee met acht teams.  Wil Grotens +Jan Knop  en Ben Peters+ Erik Heuterman vielen in de prijzen.

Er was een grote loterij met heel veel sponsorprijzen. Van alles kwam er voorbij, van cadeaubonnen tot vogelbadjes, tot bonbons.  Ook veel  leden van Lingewaard wonnen een prijs.
 
Het was een succesvolle dag met vooral veel plezier. Iedereen ging dan ook na een lange dag rond
18.00 uur tevreden weer huiswaarts.

 

T
riplettentoernooi 30 augustus

Vandaag 30 augustus is er een triplettoernooi gespeeld.  Er waren 19 teams aanwezig. Omdat een team had afgezegd moest er met een vrijloting gespeeld worden. Het weer zat niet mee, maar gelukkig kon er met wat passen en meten ook binnen gespeeld worden. En tussen de buien door buiten.
 
Al met al was het een heel gezellige dag met veel sportiviteit. Wat heel fijn is, want we speelden vandaag met een mix van wedstrijdspelers en recreatieve spelers. 
 
Bets, Dorien en Riet hebben iedereen weer van alles voorzien vanuit de kantine. Veel hapjes en als verrassing stokbrood met salade.
 
De eerste drie prijzen zijn gewonnen door:
1. Team Rody Baijens 
2. Team Mitch Schampers
3. Team Hans Juckers
 
De drie extra prijzen gingen team Co Bosman, team Clement Pelgrom en team Pieter Hofman.

Laatste extra prijzen mars of stroopwafel naar keuze
voor Ben Peters, Wim Polman en Johan de Bont.
 
 
We hebben dit jaar nog een triplettoernooi gepland op woensdag 29 november , de vijfde woensdag van de maand. Dit is een binnentoernooi. 
 
 
 
BBQ-toernooi
 
Zondag 27 augustus waren 50 leden en bekenden van onze club aanwezig bij het BBQ-toernooi.  Er waren 33 spelers, de anderen hebben de spelers aangemoedigd en gezellig gekletst op het terras. Iedereen was in een tophumeur en heeft genoten van deze dag!
 
Het is goed schuilen op het terras
Tot 13.30 uur was het mooi weer. Daarna barstte het onweer los en was de helft van de banen kletsnat…Het onlangs, door onze vrijwilligers, vernieuwde, versterkte en geverfde dak van het terras kwam vandaag goed van pas. Deze vrijwilligers verdienen het echt om in het zonnetje gezet te worden voor het vele werk dat ze op de club verrichten. Ze hebben bijvoorbeeld ook nog de verlichting aangelegd op het terras en gezorgd voor een nieuwe handenwasgelegenheid buiten. Bedankt klussers!
 
Prijzen
Na drie speelrondes zijn er vijf prijzen uitgereikt.
 
De eerste prijs, een fietskratje gevuld met lekkers (gesponsord door de Aldi) ging naar Lidy Hollander.
De tweede prijs was voor Annemarie van Deelen, de derde voor Jos v.d. Oever en de vierde voor
Lambert Tabois. Zij kregen een consumptiekaart à € 7.50. De aanmoedigingsprijs was voor Ria Spelt.
Ook was er een verloting met 10 mooie prijzen (ook gesponsord).
Daarna een verloting met 10 mooie prijzen ook gesponsord.
 
 
BBQ
De BBQ werd verzorgd door het gelegenheidsduo “bbq specialisten” Wim en Ben.  Bets en Tijt hielpen mee en zorgden voor de bar met wat hulp van anderen. Bets had een heerlijke bowl als toetje gemaakt. Iedereen heel erg bedankt hiervoor.
 
Het volgende clubtoernooi is zondag 1 oktober met de frietkar als afsluiting van het buitenseizoen.
 
 

Volgeboekt Lingewaardtoernooi

Woensdag 23 augustus werd het een na laatste buiten-Lingewaardtoernooi gespeeld en het was prachtig weer. Het toernooi was volgeboekt, 38 teams uit heel Nederland deden mee.  Sowieso hebben we dit jaar veel gastspelers ontvangen. Het is leuk om nieuwe en bekende gezichten te zien van veel clubs. Het is een mooie kans om een keer per maand met andere spelers de krachten te meten. Dit verhoogt het spelniveau, er is veel te leren van het spelen tegen diverse tegenstanders. 

Prijswinnaars :
Eerste prijs: Rody Baijens en Gregory Koolwijk
Tweede prijs: Simon op den Kelder en Bert van Dijk
Derde prijs: Geert en Marianne Vissers  
 
Er zijn nog twee extra prijzen verloot. Het team van Jan Knop en Wil Grotens koos een doos chocolade Het team van Jos v.d Oever een fles wijn. Bekijk hier alle uitslagen..
 
Een ieder werd weer voorzien van een “natje en droogje” door het kantineteam: Bets, Dorien, Ria, Tijt en Riet. Zij moeten van 9.30 uur tot 17.00 uur hard werken tijdens onze druk bezochte toernooien waar steeds rond de 80 mensen aanwezig zijn.

Op 30 augustus, de vijfde woensdag van de maand, hebben een triplette buitentoernooi. Om 10 uur melden en 10.30 uur spelen. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Op de vijfde woensdag van november is er een triplette binnentoernooi gepland. Daar kunnen maar
16 teams aan meedoen.

Het zijn leuke toernooien, wat ons betreft voor herhaling vatbaar!
 
 
Tweede prijs bij Euregiotoernooi in Beek

Zondag 20 augustus zijn er op het Euregiotoernooi in Beek weer prijzen gewonnen door spelers van onze club. Er deden 22 teams uit de grensregio mee.

 
In de finale speelden het team uit Huissen (Hilda van Kesteren, Wil Grotens en Gert van Alst ) tegen het team uit Beek (Paul Hubbers, Frans Krol en Emmy Burgers). Het team uit Beek ging er met de eerste prijs vandoor. Frans Krol en Emmy Burgers zijn ook lid van JBCLingewaard, dus zijn we dubbeltrots.  Gefeliciteerd allemaal!

Op de foto de 2de prijs winnaars uit Huissen.
 
Woensdag 30 augustus is er op onze club een triplette en er is nog plek voor enkele teams. Vind je het leuk om een triplette te spelen geef je dan op, dit kan via ontip of per mail naar Elrefrie@gmail.com.
 
Bonsoir Mes Amis 15 augustus in Zeddam
 
Op 15 augustus werd het Bonsoir Mes Amis toernooi gespeeld in Zeddam bij Petanque Club Montferland.  Het was een prachtige avond met mooi weer en tot laat nog een heerlijke temperatuur. 
En het was natuurlijk een prachtige locatie om te spelen, beneden in het zandgat met het vele groen er omheen.
Ben Peters en Henk vd Kemp vielen al weer in de prijzen. Het is bijna een gewoonte te noemen:)
Zij spelen een fantastisch Bonsoir Mes Amis seizoen dit jaar! Ze wonnen deze avond de eerste prijs.
 
Volgende maand 19 september is het de laatste speelavond van deze serie wedstrijden in Zeddam. De maanden zijn voorbij gevlogen!
 
 
IJsselcup in Huissen
 
Onze club doet met twee teams mee aan de IJsselcup. Dat is een toernooi dat zes keer gespeeld wordt van april t/m september. In totaal doen er twaalf teams mee, uit Brummen, Zevenaar, 
Zeddam, Doetinchem en Huissen. Het toernooi wordt elk jaar door een andere club georganiseerd, dit jaar is Brummen aan de beurt.  Het is de bedoeling, dat het eerste en laatste toernooi bij de organiserende club gespeeld wordt. De tussenliggende toernooien worden afwisselend bij de andere clubs gespeeld
 
72 personen in actie
Vandaag zaterdag 12 augustus is er bij ons in Huissen gespeeld. Maar liefst 72  personen kwamen in actie op de baan.  Het was een leuke sportieve gezellige drukke dag en gelukkig werd het steeds mooier weer. Na alle regen die we hadden, waardoor het sextet toernooi van vorige week 5  augustus zelfs afgelast moest worden, waren we blij met dit mooie weer!
 
Dorien en Geert namen de honneurs waar in de kantine en hebben iedereen van de gewenste drankjes, broodjes en koppen soep voorzien vandaag.
 
Aangezien er bij ons gespeeld werd, verzorgden wij de dagprijs. We hebben elk lid van het winnende team Doetinchem 2 een verrassingstas gevuld met cadeautjes uitgereikt. Dit werd met veel enthousiasme ontvangen.
 
De volgende wedstrijd is in Brummen op 9 september.
Veel clubs zijn ’s zomers druk bezet met toernooien en hebben ook moeite met het vinden van spelers/ invallers in de vakantie periode. Maar het is toch weer gelukt van alles te organiseren met voldoende deelnemers. Wij als club hebben o.a. op 23  augustus het Lingewaardtoernooi , op 27 augustus het Bbq toernooi en op 30 augustus tripletten toernooi op de kalender staan.
En dan natuurlijk op 16 september de inhaaldag van het verregende Sextettoernooi  en de week daarna begint ook de NPC weer. Waar wij met 3 teams in de verschillende klasses meespelen.
 
 
 

Gezellig onderling zomertoernooi 30 juli
 
Tijdens het zomerse mêlee-toernooi speelden 44 leden mee. Ze speelden drie rondes , iedere keer met een andere partner om zo per persoon punten te kunnen behalen.

Bets en Riet hadden bardienst en verwenden ons met iets lekkers bij de koffie en wat heerlijke hapjes tussendoor. Iedereen had plezier en het was gezellig! Het weer was bijna de hele dag goed. We boffen toch maar steeds.
 
Prijswinnaars
1e prijs: Jan Wijnnobel
2e prijs: René Friederichs
3e prijs: Mauricette Titzing

Bekijk hier alle uitslagen.

De eerste 3 winnaars kregen een beker en een plantje. Voor de nummers 4 tot en met 10 was er een plantje. Ook was er een verloting met tien kleine prijsjes.

 
 
 
Op zondag 27 augustus is het Bbq toernooi. Partners van de leden zijn dan ook van harte welkom!
Deelname aan het toernooi kost € 12,50 per persoon. Alleen meedoen met de barbecue, zonder te boulen is ook mogelijk. Ook dat kost €12.50 per persoon. Vanaf 6 augustus vind je de intekenlijst in de kantine.  Opgeven per mail/app kan vanaf nu ook al bij Ellen: Elrefrie@gmail.com  of 0624716290.
 
 
Volgeboekt Lingewaardtoernooi
 
Met 39 spelers was het toernooi op 26 juli volgeboekt. Er deden boulers mee van 13 verschillende clubs, een recordaantal! We waren heel blij met deze fantastische opkomst! Want het is echt de verdienste van de vrijwilligers van onze club, die zich zo inzetten om er een grandioze dag van te maken voor iedereen. 
Aan de enthousiaste reacties en complimenten voor onze club merken we dat mensen graag met onze toernooien meedoen.
 
Helaas viel er af en toe een flinke bui regen en moesten we af en toe even stoppen.
Maar naar wat er voorspeld was, viel het toch nog mee gelukkig. 
 
1e prijs: Jos v.d. Water en Frank Heusen
2e prijs: Sjors Schulte en Albert Bouwman
3e prijs: Gregory Koolwijk en Dylan Velthuijs
Dan waren er nog twee prijsjes door verloting onder de andere deelnemers.  Die prijzen waren voor Els Reintjes en Gerard Vos en Els Peters en Hennie Verschuren. 

 
Volgende maand is het Lingewaardtoernooi op woensdag 23 augustus. Ook graag weer even aandacht voor de 5de woensdag van de maand: het triplettetoernooi op 30 augustus. Omdat het een buitentoernooi is en we 19 banen hebben, kunnen veel teams meedoen!
Je kunt je nog inschrijven via ontip. 

 
Wil je meedoen als lid van JBC Lingewaard, maar heb je geen partner(s), meld het dan bij Ellen (Elrefrie@gmail.com ). Dan probeert zij om teams te vormen.

 
Bonsoir Mes Amis!

Dinsdagavond 18 juli vielen twee van de vier teams van Jbc Lingewaard in de prijzen 

bij het Bonsoir Mes Amis toernooi van Petanque Club Montferland te Zeddam. De 2de prijs was voor Gert van Alst en René Friederichs. De 3de prijs voor Henk van der Kemp en Ben Peters.
 
Het was een mooie temperatuur om te boulen en we waren ook redelijk op tijd klaar, want het kan ook wel eens nachtwerk worden, dat wil zeggen: om middernacht pas thuis.

Het was dus een zeer geslaagde en geweldige avond. Het Bonsoir Mes Amis toernooi is nog op  15 augustus en op 19 september is de afsluiting.

De vier winnaars. V.l.n.r. Henk van der Kemp, Ben Peters,  René Friederichs , Gert van Alst.

 
 
 

Geert Arends en Ben Peters winnaars Lingewaardtoernooi 28 juni
 
Woensdag 28 juni is het Lingewaardtoernooi  gespeeld met 32 teams. Zelfs een team uit Den Haag deed mee. Het was een gezellige dag met  lekkere hapjes tussendoor o.a. heerlijke wraps  gemaakt door Bets.  Om 13.00 uur kwam het zonnetje even door. Het was gelukkig een stuk minder warm dan de voorgaande dagen.
 
De winnaars zijn:
1.  Geert Arends en Ben Peters
2. Johan v.d. Poel en Luuk v.d. Poel
3. Fred Bisschop en Wolfgang Jentgens
 
Behalve de eerste drie prijzen waren er ook prijsjes voor de 20ste en laatste plaats. Dit werd weer zeer gewaardeerd door iedereen. Kortom:  een topdag qua temperatuur,  sportiviteit en gezelligheid!

Bekijk hier alle uitslagen.

 
Komende toernooien
Het volgende Lingewaardtoernooi is woensdag 26 juli.  Op zondag 30 juli is er alleen voor leden van onze club het gratis “Onderlinge Zomertoernooi”.
Het Sextettoernooi op 5 augustus zit vol, maar kijkers zijn ook van harte welkom natuurlijk.
En je kunt je ook nog opgeven als reservespeler. Hou ook 30 augustus vrij, dan  is er een tripletten toernooi. Je kunt meedoen met een team van 3 personen opgeven via ontip of per mail elrefrie@gmail.com of app 0624716290 (Ellen).
 

Warm maar geslaagd Verrassingstoernooi

Zondag 25 juni deden 35 leden mee met het Verrassingstoernooi , dat alleen  voor de leden van ons fijne gezellige club is.

Omdat het erg warm was, hebben we op tijd gespeeld, zodat er genoeg ruimte tussendoor was om gezellig bij  te kletsen en even op adem te komen onder de bomen.
Daar was het met deze hitte goed toeven. En af en toe even bijkomen in de koele kantine dankzij de airco was een genot. Want tjonge tjonge wat was het warm. Wim, Bets en Ben hebben de hele dag hard gewerkt om iedereen van alles te voorzien. Af en toe geholpen door wat andere leden.

Een ieder werd verwend met wafels met aardbeien en slagroom. Verse soep met stokbrood en diverse kruidenboters tussen de middag. En tot slot aan het eind van de dag een broodje gehakt met pindasaus en een lekker toetje naar keuze.

Een weekend voor twee
We hadden in totaal zeven prijzen: voor de eerste 5 en voor de nummers 17 en 35.
De eerste prijs was voor Gert van Alst. Bekjik hier alle uitslagen.

Ook was er een verrassingsverloting  met een weekend voor twee, gewonnen door Mauricette Titzing. Dit bleek een leuk grapje van Stephan te zijn. Namelijk het blad weekend om samen lekker te lezen in de tuin. Maar er waren ook nog tien echte andere prijsjes in de verloting.

Het was een zeer geslaagde dag, dit bleek ook uit de vele persoonlijke dankwoorden die men even kwam uiten bij het weggaan.


Maar liefst 38 teams bij Lingewaardtoernooi

Op 24 mei is het Lingewaardtoernooi gespeeld met het maximale aantal van 38 teams. Er waren vandaag 76 spelers uit alle windstreken aanwezig van wel 13 clubs. Van Deventer tot Hilversum en van Geldern Duitsland tot Uden. Het was een topdag:  droog en ca 14 graden.

We willen de toernooien op onze club Jbc Lingewaard wat meer uitbouwen tot een ultieme combinatie van spel en gezelligheid voor de leden van de diverse clubs die er aan meedoen. Maar natuurlijk toch in een competatief jasje gestoken en vooral om samen een gezellige dag te hebben.  Sportiviteit en speelplezier staan natuurlijk voorop op onze toernooidagen. Het is altijd gezellig in Huissen met lekkere hapjes verzorgd door de bardienst en de contacten met medeboulers. En je leert er veel van om met boulers te spelen van diverse klasse.

Wij vinden het leuk om ook in de lagere regionen een prijs uit te delen. Dan is het een leuke dag voor iedereen met altijd kans op een prijsje, ook al ben je geen topbouler. Behalve prijzen voor plaats 1, 2 en 3 waren er ook prijzen (een fles wijn en doos bonbons) voor de boulers die op de 20e en 38e plaats geëindigd zijn.

Winnaars:
1. Wim Boluijt en Karel Los
2. Fred Bisschop en Wolfgang Jentges
3. Anneke Biesheuvel en Gerrit Wesselink

20.  Ben Peters en Geert Arends.
38. Willem van Halteren en Nardy Tempels

Bekijk hier alle uitslagen

Het volgende Lingewaardtoernooi is 24 juni. Hou ook woensdag 30 augustus vrij, dan is er een triplettoernooi.

 
Voorjaarstoernooi met leuke groene prijzen
Zondag 7 mei 2023 was het eerste buitentoernooi het “Voorjaarstoernooi” voor de leden van onze club.
Een fantastische opkomst van 47 deelnemers, die drie wedstrijden speelden en elke wedstrijd aan een nieuwe partner gekoppeld werden.
 
Het weer viel ontzettend mee, er was veel regen voorspeld maar het bleef droog op vier spetters na en het was zelfs een heerlijke temperatuur.  Er waren zeven prijzen in de vorm van consumptiekaarten voor de zeven beste spelers. Ook was er een verloting met elf prijzen die allemaal in het teken van het voorjaar stonden. Onder andere prachtige planten, een insectenhotel, busjes zaad voor een heel bloemenveld, peterseliekruiden en lavendelzaad.
 
Onze “fotograaf” Gerie heeft weer prachtige plaatjes geschoten.
 
 
Winnaars
1. Theo Lusing
2. Frans Smit
3. Kacho Yang
4. Emmy Burgers
5. Marijke Polman
6. Ben Peters
7. Wiellie Vermeulen

 
Het volgende toernooi voor alleen de clubleden is op zondag 25 juni  het “verrassingstoernooi.” Dan hebben we inderdaad veel verrassingen! We hopen dan ook die dag een record aantal leden te mogen verwelkomen. En op mooi weer!

 
Succesvol eerste buitentoernooi

Op 26 april  was het de eerste keer dat het Lingewaardtoernooi buiten gespeeld werd. Nog  wel erg koud maar gelukkig droog. En van het enthousiasme in het spel werd je vanzelf wel warm. Ook werden er heerlijke hapjes rondgedeeld. De ijsverkoop was nog niet zo groot, maar de soep en gehaktballen vonden gretig aftrek 🙂 En zelfs de butjes lijken hier aan de bomen te groeien….

 
Winnaars
1e prijs: Jeroen v/d Mei en Dennis van Nughteren
2e prijs: Jan Visser en Niek v/d Koot
3e prijs: Koos v/d Berg en Sjors Schulte.
 
Extra prijzen
Er zijn twee extra prijzen uitgedeeld:
15e plaats Evert Koorman en Jan Witte.
30e plaats Thea ten Westeneind en Rieky Groothuizen
 
Bekijk hier de uitslag.

Grote opkomst
Er kunnen buiten veel teams spelen, omdat we de beschikking over 19 banen hebben en daar werd goed gebruik van gemaakt.  Door de grote opkomst van wel 34 teams van diverse clubs: Zeddam, Brummen, Beek, Dieren, Harderwijk, Zevenaar, Doetinchem, Wijchen, Nijmegen, Barneveld en zelfs uit Zwolle. 

 
De volgende Lingewaard  buitentoernooien zijn op de woensdagen 24 mei,  28 juni , 26 juli ,  23 augustus en 27 september. We hopen dan op 24 mei  met warmer weer, ook weer veel enthousiaste boulers te mogen verwelkomen.

 
Lingewaardteam behaalt eerste prijs Bonsoir toernooi
Henk van de Kemp en Ben Peters behaalden op 18 april de eerste prijs op de eerste avond van het Bonsoir toernooi in Zeddam van 2023. Trots op onze club Lingewaard!

 
Onderlinge wintercompetitie
Woensdagavond 29 maart 2023 werd de laatste  wedstrijd van de onderlinge wintercompetitie (OWC) gespeeld.  Er deden 29 leden mee op de 29ste 🙂 en dat was een mooie opkomst.
 
Er werd slechts 1 partij gespeeld, daarna was de prijsuitreiking. Ook was er een grote verloting met veel prijzen. Dit was een verrassing voor iedereen en een groot succes. Iedereen genoot van de lekkere hapjes en een drankje tijdens deze gezellige avond. Jan Berends werd bedankt en in het zonnetje gezet vanwege zijn jarenlange medewerking aan de OWC. Hij kreeg een heerlijk paaspresentje van Stephan.

Stephan en Ellen gaan volgend seizoen samen de OWC organiseren en hopen op veel deelnemers.
Graag tot in september!
De winnaars zijn:
 
Dames:
1e prijs: Ans Spanjers 
2e prijs: Petra Bouman
3e prijs: Sjan Kool
Heren: 
1e prijs: Toubee Xiong
2e prijs:  Kachao Yang
3e prijs:  Dick Hemeltjen

Bekijk hier alle uitslagen van de heren  en van de dames.


2022 -2023 – IJsbloementoernooi Zevenaar

Dit seizoen deden er 38 teams mee aan het Zevenaarse IJsbloementoernooi. Van onze club speelden zes teams mee. Geert Klein Middelink en Henk van de Kemp hebben een derde prijs in de wacht gesleept tijdens dit toernooi.
 
 
 
 
 
 
 
 
22 maart 2023 – Lingewaardtoernooi
Woensdag 22 maart was het alweer de  laatste keer dat het Lingewaardtoernooi binnen gespeeld werd. De winnaars zijn:
1e prijs: Henk van der Kemp en Xai Chu Lor  
2e  prijs: Jacqueline van der Wee en Henk Vos
3e  prijs: Ben en Ria van de Pavert

bekijk hier de einduitslag

Vanaf april wordt er weer buiten gespeeld. En we hopen natuurlijk op een mooie lente en zomer. Zodat we op ons fijne terras kunnen kijken naar en genieten van het boulen. Er kunnen buiten meer teams meedoen dan binnen, want buiten hebben we de beschikking over 19 banen. We hopen dan ook veel boulers te mogen verwelkomen. Op 26 april is het eerste Lingewaard -buitentoernooi. Dit vindt iedere maand plaats, tot en met september.

22 februari 2023 – Lingewaardtoernooi
Op 22 februari hadden we met 22 teams een gezellig toernooi in de hal. De sfeer was goed en alle mensen hadden er zin in. Wat wil je nog meer…

De winnaars zijn:
1ste prijs: Petra Bouman, Han Soons
2de  prijs: Henk van de Kemp , Xai Chu Lor
3de  prijs: Gert van Alst, Wim Polman

Volgende maand 22 maart is reeds volgeboekt door de grote belangstelling voor het Lingewaardtoernooi. Maar vanaf april gaan we weer naar buiten en is er ruimte voor heel veel teams!
Je kunt je al inschrijven hiervoor, april,  mei, juni en juli staan al op on tip. Graag tot ziens!

2022 – Een zomers voorjaarstoernooi
Op zondag 15 mei was ons eerste speciale evenement in 2022. Maar liefst 38 spelers genoten om 11.00 uur eerst van een kopje koffie of thee en gingen daarna aan de slag met de boules. Er moesten drie wedstrijden worden gespeeld, doublette mêlée. Dat betekent dat elke speler telkens, door loting, een andere medespeler kreeg toegewezen. Dit was het Voorjaarstoernooi maar het mocht met 25 graden Celsius eigenlijk ook wel Zomertoernooi heten. Gelukkig was er ruime gelegenheid om tussen de wedstrijden door even op adem te komen met een hapje en een drankje. Daarom duurde het tot 16.00 uur voor dat de beide spelleiders het verlossende woord spraken: de einduitslag. Toernooiwinnaar werd –na loting- Toep Visser. Hij had net als Gerie Startman drie gewonnen partijen en +36 punten. Op de derde plaats eindigde Jan Wijnnobel (3+27). Vierde werd Wim Polman (3+24). Ben Peters legde beslag op de vijfde plaats (3+18) en Ben van de Pavert tenslotte werd zesde (3+16). En ook wie niet in de prijzen viel had toch een hele fijne, zonovergoten dag gehad.

Triplette wintercompetitie 2021 -2022

Einduitslag triplette wintercompetitie 2021 -2022