Kersttoernooi

Zoals veel leden konden beamen, is het jaar voorbij gevlogen. Vandaag zondag 17 december, was het alweer tijd voor het laatste interne toernooi dit jaar: het kersttoernooi.

Het was erg druk in de maximaal bezette kantine vandaag, met veel  gekakel maar het was wel ontzettend gezellig. Tussen de wedstrijden door en er na werd uitgebreid bijgepraat en werden de laatste nieuwtjes uitgewisseld. Zoveel leden bij elkaar is ook een uitgelezen kans om eens nader kennis te maken met de diverse nieuwe leden van dit jaar.

Er hadden helaas een aantal personen op het laatste moment afgezegd. Maar er waren toch 45 leden aanwezig, waarvan er 39 boulden.  Er werden 3 rondes gespeeld en per ronde steeds in een andere teamsamenstelling. 
 
De winnaars van vandaag kregen een consumptiekaart (nr. 1,2 en 3)  of een kerstkadootje (nr 4 en 5)  Lidy Hollander was lichtpuntje van de dag.
 
1: Cor Rongen
2: Wim Polman
3: Johan de Bont 
4: Ans Spanjers 
5: Han Smit
 
Er was een speciale kerstverloting met dit jaar wel 14 kerstkadootjes.
 
Gerry en Bets hebben ons verwend bij de ontvangst met koffie/thee  en kerstbrood en later op de dag met gluhwein en heel veel lekkere hapjes. Koud en warm!
 
Op dinsdag 10 januari is het eerstvolgende toernooi waar nog plek is om aan mee te doen. Dit is een triplette toernooi! Het eerstvolgende toernooi voor onze eigen leden en hun partners is het koek- en zopietoernooi  op zondag 25 februari. Kijk in de agenda voor een overzicht van alle toernooien in 2024.