Triplettentoernooi 9 januari

Het eerste toernooi van dit jaar was een triplettentoernooi: drie personen per team en boulen met twee boules in vier rondes. Helaas was het toernooi deze keer niet helemaal volgeboekt , misschien had dat met de ijzige kou buiten te maken? Maar met 30 personen (10 teams van 3 personen) was het voldoende om het toernooi doorgang te laten vinden. 

Een lid van het team van Jacqueline van Wee bleek ziek te zijn. Toen is Stephan van Beek als reddende engel in haar team bijgesprongen.
 
 
De eerste drie prijzen zijn gewonnen door de volgende teams:
1.  Hans van Schaik, Piet Huijs en Ben van Asselt
2. Gert van Alst, Hilda van Kesteren en Frans Krol 
3. Ben Peters,  Johan de Bont en Gerie Startman

Onder de niet-prijswinnaars is er een extra prijs verloot, voor elk lid van het team een lekkere fles wijn.
 
De verwarming was vandaag iets hoger gezet, het was een prima temperatuur zo in de hal. 
We hadden ’s middags warme hapjes.  Die bleken goed in de smaak te vallen. We hebben er met z’n allen toch een topdag van weten te maken! 
 
De volgende twee triplettentoernooien zijn nog op dinsdag 13 februari en 12 maart. Er is nog plek voor enkele teams. We hopen dan op wat meer inschrijvingen, we willen natuurlijk graag doorgaan met deze toernooien.
We vinden het fijn vinden om veel enthousiaste boulers te mogen ontvangen bij ons op de club in Huissen.  Inschrijven kan via ontip, voor meer info kun je ook appen/bellen naar Ellen 0624716290.