Koek en Zopie

Vandaag is het koek- en zopie toernooi gespeeld. Het was volle bak met 45 deelnemers en 48 aanwezigen. Ook kwamen enkele leden nog even gezellig langs om te kijken.

We hadden op het laatste moment besloten om binnen te spelen, aangezien het toch te koud was om lang buiten te zijn. We zijn allemaal toch wat ouder en willen geen zieken krijgen. Binnen hebben we doublettes en een triplette gespeeld. Omdat we binnen minder banen dan buiten hebben, moesten drie teams steeds even wachten. Maar dat ging prima.

Team BBW
De hele dag heeft team BBW (dat zijn Ben, Bets en Wim ) een ieder verzorgd met het aanleveren van de erwtensoep, warme chocomel met slagroom, glühwein en koffie en thee bij ontvangst met zelfgebakken kniepertjes door Tijt.

Prijswinnaars
De eerste drie spelers zijn allemaal gelijk geëindigd. Daarom hebben we teruggekeken naar de eerdere wedstrijden en pluspunten, zo komen we tot onderstaande verdeling:
1.  Gert van Alst
2.  Stefan van Lieshout
3. Tijt van t Sant
4. Jan Spanjers
5.  Rene Friederichs
45. Martin Start, aanstormend talent

Bekijk hier alle uitslagen.

Na de prijsuitreiking was er een verloting met  12 speciale winterprijsjes: mutsen, een plaid, flessen glühwein en chocomel met een mok.

Voor herhaling vatbaar!
Na afloop van de prijsuitreiking, verloting en een lekker gehaktballetje ging een deel tevreden huiswaarts en een deel bleef nog gezellig een borreltje drinken.
We hielden dit toernooi voor het eerst dit jaar voor onze leden en partners en aangezien een ieder genoten heeft, herhalen we het volgend jaar weer.