Afsluiting NPC-seizoen

 
Het NPCseizoen begon in september 2023. Zaterdag 23 maart 2024 was de laatste speeldag. De drie deelnemende teams van onze club aan de NPC hebben het seizoen afgesloten met een uitgebreid Chinees buffet op de club. Sommige spelers waren met partner gekomen, in totaal waren er zo’n 30 mensen. 

Uitslag
Team 1 : 7e plaats. (3e divisie)
Team 2: 6e plaats (6e divisie)
Team 3: 7e plaats (6e divisie)

Nieuwe samenstelling teams
Team 2 nam afscheid van Ria Spelt en Bets Polman, ze werden door hun teamcaptain Jan Wijnnobel verwend met een bos bloemen. Ria en Bets  geven hun vaste plek in het team op, maar zijn nog wel beschikbaar als invaller in het volgende seizoen.
René Friederichs gaat over naar team 1 en kreeg een fles wijn als afscheid.
 
De wedstrijdleiding werd ook bedankt met een cadeau. Door Ellen in ontvangst genomen, want Stephan was verhinderd.
 
Het was een groot succes om het seizoen zo met elkaar af te sluiten en zeker voor herhaling vatbaar:
goed voor de onderlinge verstandhoudingen zo’n gezellige dag !